COSMOS-BLOGSPOT

                 │ΕΙΔΗΣΕΙΣ

     ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]


Μία 20χρονη και μία 68χρονη έχασαν τη ζωή τους όταν αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Βέροια 


Τρί 2 Απρ 2024 │ 08:13  


     Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Βέροια, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας δύο γυναίκες.

     Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας 1 Α, όταν ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, λίγο έξω από τη Βέροια, στο ύψος της Πατρίδας, σκοτώνοντας δύο γυναίκες που περίμεναν εκεί. Το περιστατικό συνέβη στις 9.40 το πρωί, στο 6ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου που συνδέει τη Βέροια με τη Σκύδρα. Οι δύο γυναίκες, μία 68χρονη και μία 20χρονη, σύμφωνα με μαρτυρίες, περίμεναν στη στάση λεωφορείου, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε πάνω τους Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 64χρονο, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια αυτό να βγει εκτός οδοστρώματος.

     Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι από την πρόσκρουση, η γυναίκα που έχασε την ζωή της «πετάχτηκε» περίπου τριάντα μέτρα μακριά.

Πηγή Δημοσίευσης : www.lifo.gr/now/greece/trohaio-sti-beroia-aytokinito-epese-se-stasi-leoforeioy-skotothikan-dyo-gynaikes (με πληροφορίες από pliroforiodotis.gr)

Αντρέας Λεοντίου - Ερμού 4, Θεσσαλονίκη 546 25
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε