COSMOS-BLOGSPOT

                │ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Ερέτρια ║ Από την Αμάρυνθο ο 69χρονος οδηγός του ΙΧ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ερέτρια ║ Από την Αμάρυνθο ο 69χρονος οδηγός του ΙΧ

ΕΥΒΟΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΝΕΚΡΟΣ Ο 69ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/3/2024 │ 08:01


     Θρήνος για 69χρονο άνδρα από την Αμάρυνθο, ο οποίος επέβαινε σε όχημα το οποίο συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ερέτρια.

     Ήταν λίγο μετά τις 15:00 της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2024, το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Κύμη - Αθήνα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ επιβατικό όχημα, της φωτογραφίας στην Ερέτρια.

     Η σφοδρότητα της σύγκρουσης μετέτρεψε το ΙΧ αυτοκινήτο σε άμορφη μάζα, ενώ ο 69χρονος οδηγός του βρήκε ακαριαίο θάνατο.

     Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΠΥ Χαλκίδας όπου απεγκλώβισαν την σορό του καθώς και εθελοντές της ΕΣΔΔΕ και της Fetes Club.

     Οι επιβάτες του λεοφωρείου βγήκαν χωρίς να έχει κάποιος τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο στον προορισμό τους.

     Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχασε τις αισθήσεις του μετά από ανακοπή με αποτέλεσμα την σύγκρουση κάτι που θα δείξει η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής που διατάχθηκε.

Πηγή Δημοσίευσης : https://eviathema.gr/ 

Αντρέας Λεοντίου - Ερμού 4, Θεσσαλονίκη 546 25
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε