COSMOS-BLOGSPOT 

                │ΕΙΔΗΣΕΙΣ

     ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά Αγωνία για 67χρονο αγνοούμενο που έπεσε στη θάλασσα Είχε εκμυστηρευτεί πως δεν είναι καλά


Ο λόγος που ο 67χρονος που ταξίδεψε από τα Χανιά είχε βεβαρημένη ψυχολογία το τελευταίο διάστημα 


Δευτ 15 Απρ 2024 │ 12:00 

     Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου αγνοούμενου από τα Χανιά που έπεσε στη θάλασσα (διαβάστε μ❜ ένα κλικ εδώ ➼ www.newsbomb.gr/ellada/story/1540201/ydra-synexizetai-i-erevna-gia-ton-67xrono-pou-epese-sti-thalassa-eixe-afisei-piso-simeioma) από το πλοίο της γραμμής το Σάββατο 13 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού δρομολογίου Χανιά - Πειραιάς, στο ύψος της Ύδρας.
     Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 67χρονο συνταξιούχο του Πολεμικού Ναυτικού που είχε το τελευταίο διάστημα βεβαρημένη ψυχολογία καθώς είχε πληροφορηθεί ότι επρόκειτο να ξεκινήσει διαδικασία πλειστηριασμού για το σπίτι του.

     Ο ίδιος είχε αναφέρει ότι θα πήγαινε το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου στο σπίτι ενός φίλου του στη Σούδα όπου και θα έμενε. Όπως προέκυψε στη συνέχεια ο αγνοούμενος δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του φίλου, αλλά μπήκε στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά.
     Σύμφωνα με το
cretalive.gr ο 67χρονος αργά τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο 13 Απριλίου έστειλε μήνυμα στον φίλο του εκμυστηρευόμενος την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, αλλά και τις σκέψεις που είχε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Πηγή δημοσίευσης :
www.newsbomb.gr/ellada/story/1540674/xania-agonia-gia-67xrono-agnooymeno-pou-epese-sti-thalassa-eixe-ekmystireftei-pos-den-einai-kala 

Αντρέας Λεοντίου - Ερμού 4, Θεσσαλονίκη 546 25
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε