COSMOS-BLOGSPOT

                 │ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΥΒΟΙΑ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΤΣΙ ❝ΕΧΑΣΕ❞ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ Η 45ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ


Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της 45χρονης Μαρκέλλας που εντοπίστηκε νεκρή μετά το νεκροταφείο της Καστέλλας │ Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια │ Τι είπε στις αρχές ο άνδρας που συνελήφθη


Τρι 2 Απρ 2024 │ 18:27 


     Την λύση του μυστηρίου που απασχόλησε την Εύβοια και συγκεκριμένα την εξιχνίαση της δολοφονίας της άτυχης 45χρονης Μαρκέλλας από τη Ρουμανία, η οποία όπως αποδείχθηκε έχασε τη ζωή της σε τροχαίο με εγκατάληψη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Καστέλλας, κατάφεραν οι αρχές.
     Συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία, το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2024, ❝προχώρησε❞ στη σύλληψη ενός αλλοδαπού για το τροχαίο που σημειώθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στην Καστέλλα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
     Αστυνομικοί της ασφάλειας μετά από έρευνα ταυτοποίησαν το δράστη, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου παρέσυρε χωρίς την θέλησή του την 45χρονη μητέρα στην περιοχή της Καστέλλας, με αυτοκίνητο μάρκας VAN και την εγκατέλειψε.

     Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, η 45χρονη ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Μαρτίου στην περιοχή της Καστέλλας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
     Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης η άτυχη γυναίκα εκτινάχθηκε από το όχημα αρκετά μέτρα μακριά.
     Διερχόμενο όχημα - ο οδηγός του οποίου την εγκατέλειψε και απομακρύνθηκε από το σημείο - παρέσυρε την άτυχη γυναίκα για αρκετά μέτρα.
     Η Μαρκέλλα εργαζόταν σε κατάστημα στην περιοχή της Καστέλλας και φέρεται να έφυγε από εκεί περίπου στη μία τα ξημερώματα με κατεύθυνση την Αρτάκη όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια με τα δύο ανήλικα παιδιά της.
     Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητό της βρέθηκε τρακαρισμένο στο αριστερό ρεύμα προς Αρτάκη μέσα σε χωράφι, ενώ η ίδια εντοπίστηκε ώρες αργότερα, σε διαφορετικό σημείο, μετά το νεκροταφείο της Καστέλλας, στην ίδια ωστόσο περίπου ακτίνα με αυτή του δυστυχήματος, αλλά αρκετά μέτρα μακριά.
     Η γυναίκα εντοπίστηκε, καθώς βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία ακολούθησαν για περίπου 2 χιλιόμετρα μιας κυκλικής διαδρομής αστυνομικοί.

Αντρέας Λεοντίου - Ερμού 4, Θεσσαλονίκη 546 25
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε