COSMOS-BLOGSPOT

              │ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΚΕΦΑΛΟ ΠΤΩΜΑ 85ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΙΘΕΑ ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ


Μακάβριο εύρημα με ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης

Εντοπίστηκε σε χωριό στην Καρδίτσα

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες


ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3/2024 │ 11:54  


    Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα, άνω των 80 ετών, στο Καταφύλλι του Δήμου Αργιθέας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζούσε μόνη της, και τα τελευταία 24ωρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

     Στο σπίτι, σύμφωνα με το thetoc.gr, κλήθηκε αγροτικός ιατρός, ενώ το πτώμα της ηλικιωμένης ήταν ακέφαλο. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ιατροδικαστής από την αρμόδια υπηρεσία Λάρισας.  

     Πληροφορίες του karditsanews.gr αναφέρουν ότι από την μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστική που έγινε στην 85χρονη προκύπτει ότι η γυναίκα που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, είχε πεθάνει πριν τη φάει άγριο ζώο. Συγκεκριμένα είχε πεθάνει το πολύ 24ωρες πριν.

     Το άγριο ζώο που πιθανότατα ήταν λύκος (πριν μερικές μέρες λύκος της είχε φάει μια κατσίκα, σύμφωνα με κατοίκους και οι οποίοι αναφέρουν ότι η περιοχή έχει λύκους) της έκοψε το κεφάλι και μέρη του σώματός της. Το κεφάλι της ηλικιωμένης ακόμη δεν έχει βρεθεί από τους αστυνομικούς.

     Η σορός της άτυχης ηλικιωμένης βρέθηκε στο κρεβάτι της. Το σώμα της δεν είχε κανένα δείγμα σήψης γι❜ αυτό προκύπτει, από την πρώτη εξέταση που έγινε επί τόπου, ότι δεν είχε πεθάνει μέρες πριν.

     Το σπίτι της, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν είχε φως. Την αστυνομία ενημέρωσαν ο πρόεδρος του χωριού και ο γιατρός που πήγαν στο σπίτι επειδή η γυναίκα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα τους.

     Ωστόσο θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Αντρέας Λεοντίου - Ερμού 4, Θεσσαλονίκη 546 25
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε