COSMOS-BLOGSPOT

              │ΕΙΔΗΣΕΙΣ

   ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΕΣΤΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ❝ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ❞


Ανακοπή καρδιάς υπέστη ένα 3χρονο παιδάκι στη Θεσσαλονίκη, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ❝Ιπποκράτειο❞


ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3/2024 │ 12:12  


      Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης για παιδί 3,5 χρονών που υπέστη ανακοπή καρδιάς.

     Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του thetoc.gr, το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης έσπευσε ώστε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. 

     Στο σημείο ενήργησαν δύο συμβατικά ασθενοφόρα και μια Κινητή Ιατρική Μονάδα. Εφαρμόστηκε εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής και το παιδί διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΤΕΠ του ΓΝΘ ❝Ιπποκράτειο❞.

     Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των γιατρών του ΕΚΑΒ, στο παιδάκι εφαρμόστηκε «εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής, διασωληνώθηκε και με αυτόματη κυκλοφορία παραδόθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ❝Ιπποκράτειο❞».

«Το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης επιχείρησε σε περιστατικό καρδιακής ανακοπής 3,5χρονου παιδιατρικού ασθενούς. Στο σημείο ενήργησαν δύο συμβατικά ασθενοφόρα και μια Κινητή Ιατρική Μονάδα.
Εφαρμόστηκε εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής, διασωληνώθηκε και με αυτόματη κυκλοφορία παραδόθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΤΕΠ του ΓΝΘ ❝Ιπποκράτειο❞ . Μια άρρηκτη αλυσίδα επιβίωσης που ξεκίνησε από τους Τηλεφωνητές, τον Ιατρό Συντονιστικού Κέντρου, τους Ασυρματιστές-Διαβιβαστές και ολοκληρώθηκε από την Ομάδα Αναζωογόνησης στο πεδίο δουλεύοντας όλοι με ακρίβεια και επαγγελματισμό».

Ιατροί Εκαβ : Δείτε την ανάρτηση εδώ ➠ https://www.facebook.com/doctors.ekab.thess/posts/438053352012084?ref=embed_post 

Αντρέας Λεοντίου - Ερμού 4, Θεσσαλονίκη 546 25
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε