COSMOS-BLOGSPOT
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΦΕΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο 74χρονος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στην άδεια κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού Αλφειού με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του 


Τετάρτη 20/3/2024 │ 12:30   


     Ε πιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενός οδηγού στήθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Φλόκα Αρχ. Ολυμπίας (www.patrisnews.com/sovaro-trochaio-sto-fragma-toy-alfeioy), όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε εντός αρδευτικού καναλιού του Αλφειού, το οποίο για καλή του τύχη δεν ήταν γεμάτο νερό.

     Ο 74χρονος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στην άδεια κεντρική αρδευτική διώρυγα του ποταμού Αλφειού με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του. 

     Άμεσα κινητοποιήθηκαν 4 οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, όχημα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αρχ. Ολυμπίας, καθώς και κλιμάκια της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. 

     Ο ηλικιωμένος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, είχε τις αισθήσεις του καθ❜ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης της οποίας επικεφαλής ήταν ο Διοικητής του Π.Κ. Ολυμπίας Ηλίας Δουζένης και μετά τον απεγκλωβισμό του από τις πυροσβεστικές αρχές, μεταφέρθηκε με προσοχή στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, με την κατάστασή του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία.

     Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνά το Τμήμα Τροχαίας. 

Αντρέας Λεοντίου - Ερμού 4, Θεσσαλονίκη 546 25
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε