COSMOS-BLOGSPOT

                       │ΕΙΔΗΣΕΙΣ

           ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΝΕΚΡΟΣ 49ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ

Δευτ 1 Απρ 2024 │ 12:03 


     Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, βρήκε το πρωί  της Κυριακής 31 Μαρτίου 2024 ένας 49χρονος δικυκλιστής όταν έχασε τον έλεγχο του της δίκυκλης μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε.

     Το δυστύχημα, που για μια ακόμα φορά βυθίζει στο πένθος μια οικογένεια και την τοπική κοινωνία της Ρόδου, σημειώθηκε στις 07:45 το πρωί, επί της Ρόδου - Λίνδου, κοντά στη διασταύρωση Τραουνού.

     Ο 49χρονος μοτοσυκλετιστής, σύμφωνα με το rodiaki.gr, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στην κατηφόρα από Λαδικό προς Αφάντου. Η μοτοσυκλέτα ανετράπη με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στη διαχωριστική νησίδα και ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα.

     Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

     Έρευνα για τα ακριβή δεδομένα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.

Πηγή : ❝Η ΡΟΔΙΑΚΗ❞ │ www.rodiaki.gr/article/510296/nea-tragwdia-xhmerwse-gia-th-rodo-nekros-se-troxaio-dystyxhma-49xronos-sympoliths-mas 

Αντρέας Λεοντίου - Ερμού 4, Θεσσαλονίκη 546 25
Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2024
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε